Toffee
2 dl  maitoa tai kermaa (tein tällä kertaa rasvattomasta maidosta)
2 dl  sokeria
2 rkl siirappia
1 tl    vaniljasokeria (tai muuta makuainetta)
n. 1rkl voita

1.Laita kattilaan maito tai kerma, sokeri, siirappi ja vaniljasokeri. Anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen ja vähennä lämpöä 4:lle tai 3:lle (asteikolla 1-6)

2.Keitä n. 30-45 minuuttia sekoittaen puulastalla koko ajan kunnes toffee saostuu ja on kauniin ruskea. (voit kokeilla onko toffee valmista tiputtamalla tipan vesilasiin ja jos sitä pystyy muotoilla, se on valmista)

3.Lisää loppuvaiheessa voi ja sekoita. Kaada joko leivinpaperin päälle levyksi tai käytä jääpalamuotteja (varmista, että muotit kestävät kuumaa!) Laita jääkaappiin jäähtymään.

ohje:mihako.vuodatus.net